Fönsterputs

Vi putsar fönster , eftersom vi har specialiserat oss på det har vi rätt utrustning och kunskap för att kunna göra ett snabbt och effektivt jobb på rätt sätt. Oavsett hur många fönster du har och hur avigt de är placerade ser vi till att de blir skinande rena, så ofta du vill. Vi putsar fönster på alla typer av byggnader i hela Stockholm, snabbt och effektivt.

Varför välja oss för Fönsterputs

Välbildad personal

Alla våra anställda är välutbildade och kan därmed tillhandahålla hög kvalitet till alla tjänster, till exempel fönstertvätt. Förutom hög kvalitet är säkerhet också viktigt för oss. Nöjda medarbetare gör ett bättre jobb, vilket är ett utmärkt resultat och nöjda kunder!

Försäkringar

Skulle en olycka mot all förmodan vara framme under vår fönsterputs så finns försäkringar som täcker eventuella skador, vilket borgar för din säkerhet och trygghet. Våra medarbetare är självklart också rätt försäkrade när de är hos dig och putsar dina fönster.

Städmaterial

Städmaterial för fönsterputs ingår

Kvalitetsgaranti

Vi vill garantera att du blir nöjd med resultatet och har därför kvalitetsgaranti på fönsterputsningen åt dig, vare sig du är ett företag eller privatperson. Skulle det mot förmodan vara någonting du inte är nöjd med ber vi dig kontakta oss så att vi skyndsamt kan åtgärda.

För nya kunder får de 10 % rabatt på fönsterputsning

Rutavdrag

När du köper hushållsnära tjänster av oss får du 50 % skattereduktion på hela arbetskostnaden - direkt på fakturan.

Standard fönster

500 kr /1 rum & kök

550 kr /2 rum & kök

600 kr /3 rum & kök

650 kr /4 rum & kök

Spröjsade fönster

650 kr /1 rum & kök

700 kr /2 rum & kök

750 kr /3 rum & kök

800 kr /4 rum & kök

Tveka inte att kontakta oss om du vill veta mer om priser och rabatter. Mer information om hur du kontaktar oss finns här

Ett brett utbud av hushållstjänster

Vi handlar om att göra ditt liv enklare genom att hålla ditt hem i toppskick tack vare våra all-round städtjänster. Oavsett om du har behov av en engångstjänst eller återkommande städtjänster, är Happy Cleaners pålitliga team av städare precis runt hörnet, ivriga att ge ditt hem den städupplevelse den förtjänar!

Tjänster

Inför Fönsterputsning

Hittar du inte svaret du letar efter ? kontakta oss

Hur förbereder jag mitt hus för tvätt av fönster ?
Plocka gärna undan föremål runt fönstret när fönsterputsaren kommer så att vi enkelt kan komma åt fönstret. Gardiner som är i vägen är bra att ta ner samt om du har möjlighet att flytta större möbler en bit från fönstren. När fönsterputsningen görs i samband med städtillfället så återställer städaren ordningen under arbetspasset.
Vad baseras priset för en fönsterputsning på ?
Priset baseras på antalet fönster som du har i din bostad, hur många sidor som ska putsas, samt fönstertyp.

Välj tjänsten du behöver och boka tid nu !

Fönsterputs

Vi hjälper dig med fönsterputs i Stockholm, snabbt, effektivt och med perfekt resultat

Läs mer

Hemstädning

Att anställa Happy Cleaners-team är enkelt och prisvärd med ett antal tjänster tillgängliga för dina behov

Läs mer

Företagtjänster

Happy Cleaners strävar efter att leverera professionella men ändå överkomliga kontors- och "kommersiella städningstjänster" för företag

Läs mer

flyttstädning

Vid Happy Cleaners vet vi att flyttning till Stockholm snabbt kan bli en skrämmande uppgift, men vi kan hjälpa dig med professionella städtjänster.

Läs mer

kontorsstädning

Med många års erfarenhet av att arbeta med lokala företag har vi blivit experter på att lysa ditt företag.

Läs mer