Hemstädning

Vi tar hand om städningen av ditt hem så att du kan ägna tid åt andra saker. Personalen på Happy Cleaners är proffs på hemstäd. Därför kan du räkna med att slutresultatet blir både bättre och snabbare uppnått än om du hade valt att göra jobbet själv.

Happy Cleaners är till för alla!

Vi väljer inte bort några kunder, utan alla är välkomna att ta del av våra tjänster. Oavsett om det handlar om hemstädning av ett stort hus med mängder av familjemedlemmar. Eller om det handlar om ett singelhushåll i en liten enrumslägenhet. Oavsett om du är en karriärmänniska som inte har möjlighet att lägga den tid som krävs på städning. Eller om du börjar bli till åren och inte längre har ork att damma, putsa och skura.

Flexibla eller fasta priser

Fast pris på din hemstädning efter provstädningen – Från 175 kr/timmen.

För 125 kr i timmen kan du prova oss se om tjänsten passar dig. För att få rabatten behöver du bara fortsätta din tillsvidarestädning direkt efter provstädningen. Skulle du inte bli nöjd betalar du bara för en vanlig hemstädning och sedan är det inget mer med detta.

Självklart helt utan några bindande avtal. Sedan har du ett fast lågt pris från 175 kr / timmen .

Efter vi har utfört provstädningen kan vi rekommendera er optimalt antal timmar per städtillfälle för just din bostad.

Vi är redo att hjälpa dig nu !

Att anställa Happy Cleaners-team är enkelt och prisvärd med ett antal tjänster tillgängliga för dina behov

24 timmars Garanti

Vi på Happy Cleaners lämnar alltid garanti efter oss som gäller i 24 timmar efter städtillfället.

100 % Nöjd Kundgaranti

Låt oss hjälpa dig med din städningskamp genom att tillhandahålla en städningstjänst som du kan lita på och lita på

Kvalitetssäkrad Personal

Vi tror att en god, fräsch ren kommer att hjälpa till att skapa ett lyckligt hem

Vad kostar hemstädning?

Hos oss kan du ta del av hemstädning från 560 kr.

Du har även möjlighet att boka provstädning från 125 kr i timmen.

Vad hemstädning kostar baseras på hur stort du bor, hur många timmar du vill ha städhjälp samt vilka delar och tillägg du vill att städerskan ska utföra.

Boka tid nu

Vanliga frågar & Svar

Nej, vi har ingen bindningstid. Vi tycker inte att man ska behöva binda sig som kund, utan vi litar på att vi behåller dig som kund om vi gör dig nöjd istället. Av- och ombokningar kan göras fram till 48 timmar inpå städtillfällens start.

Ja , vi fakturerar med 10 dagars betalningsvillkor.

Gå in på Boka och fyll i formuläret, vi kontaktar dig för att bestämma en dag för provstädningen. Du kan även ringa oss på 0738 725 732

Ja, du kan avboka tiden senast 48 timmar före städtillfället.

Det varierar från hem till hem. En del hem kräver att vi är där en längre tid än andra. När vi har sett ditt hem kan vi ge en mer specifik uppskattning för hur lång tid en städning tar hemma hos dig. Vi städar helt enkelt till dess att vi är klara och har utfört vårt uppdrag och strävar alltid efter att leverera städning med toppkvalitet.

Hemstädning

Välj olika typer av tjänster och njut av ett varmt, avkopplande och rent hus

Regelbunden Hemstädning

Hemmet är något ytterst privat. Där spenderar man den mesta av sin tid, får sin vila och glädje. Ett städat hem är vägen till en personlig tillfredsställelse. Att trivas i sitt eget hem är en självklar nödvändighet. Låt oss hjälpa dig att skapa den perfekta atmosfären genom förstklassiga städtjänster.

Läs mer
Happy Cleaners -  Regelbunden Hemstädning
Happy Cleaners -  Storstädning

Storstädning

Trots att man städar regelbundet är det lätt hänt att hemmet känns smutsigt, oftast är den känslan helt korrekt då damm och andra partiklar gillar att samlas och ta över hemmet. Man kan bli förvånad hur snabbt damm och smuts letar sig in i skrymslen och vrån. Det är inte svårt storstäda när smuts samlas på svåråtkomliga ställen, ett litet projekt blir snabbt ett stort projekt med att flytta möbler och andra tunga föremål för att komma åt smutsen.

Vårat team lägger extra tid och energi på ditt hem och alla dina utrymmen. Vi gör det rent ordentligt ner till minsta lilla list och ser även till att städa på ställen man lätt glömmer bort. Vi arbetar för att förvandla ditt hem till ett rent och harmoniskt hem för att roa själen. Vår storstädning i Stockholm startar om ditt hem!

Läs mer

Visningsstädning

Att köpa bostad är bland en av de största investeringen vi gör i livet som privatpersoner. För den potentielle köparen är den första upplevelsen av hens framtida boende avgörande, och därför är det mycket viktigt att allt är rent och fräscht. Visningsstädning gör att du som säljare kan visa ditt hem från dess bästa sida. Detta gör att du som säljare ofta får ett högre pris vid försäljning.

Läs mer
Happy Cleaners -  Visningsstädning
Happy Cleaners -  Byggstädning

Byggstädning

Att flytta in en miljö som är nybyggd eller renoverad är härligt. Vem älskar inte nya, rena ytor eller blanka och helt oanvända golv? Men en nybyggnation eller renovering sprider både farliga dammpartiklar och svåra fläckar. Då krävs en professionell byggstädning för att utrymmena ska bli färdiga att ta i bruk.

Vi på Happy Cleaners erbjuder grundlig, professionellt genomförd byggstädning som gör ditt hem skinande rent och fritt från farliga dammpartiklar. Vår byggstädning inkluderar även fönsterputsning och tvätt av karmar.

Läs mer

Flyttstädning

Professionella städtjänster kan göra din övergång till ett nytt hem mycket enklare, så du behöver inte oroa dig. Dessutom, om du behöver, erbjuder vi också paket-, transport- och möbelmonteringstjänster, i förekommande fall.

Flyttar du från ett boende till ett annat? Vid Happy Cleaners vet vi att flyttning till Stockholm snabbt kan bli en skrämmande uppgift, men vi kan hjälpa dig med professionella städtjänster.

Happy Cleaners - Flyttstädning

Välj tjänsten du behöver och boka tid nu !

Fönsterputs

Vi hjälper dig med fönsterputs i Stockholm, snabbt, effektivt och med perfekt resultat

Läs mer

Hemstädning

Att anställa Happy Cleaners-team är enkelt och prisvärd med ett antal tjänster tillgängliga för dina behov

Läs mer

Företagtjänster

Happy Cleaners strävar efter att leverera professionella men ändå överkomliga kontors- och "kommersiella städningstjänster" för företag

Läs mer

flyttstädning

Vid Happy Cleaners vet vi att flyttning till Stockholm snabbt kan bli en skrämmande uppgift, men vi kan hjälpa dig med professionella städtjänster.

Läs mer

kontorsstädning

Med många års erfarenhet av att arbeta med lokala företag har vi blivit experter på att lysa ditt företag.

Läs mer